Bioresonatie

Natuurpraktijk Aurora is steeds meegegaan in de  ontwikkeling van  meer technische apparatuur op het gebied  van complementaire geneeskunde. We hebben het al even gehad over levende-bloed-analyse, over iriscopie. Maar nu wordt in de praktijk  sinds 2005 de bioresonantie gebruikt. Dit zeer prijzig apparaat werkt vele malen sneller dan LBA en de vroeger in de praktijk gebruikte methode, kinesiologie.

WERKING 
De SCIO is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedbacksysteem dat  een breed scala aan mogelijkheden biedt. Het systeem is in staat om het lichaam met een snelheid van 220.000 trillingen per seconde het gehele lichaam van de cliënt driedimensionaal door te meten. De SCIO maakt daarbij een brede, computergestuurde analyse van verstorende items en hun onderlinge relaties, maar kan die ook meteen behandelen. Het stressniveau van de cliënt, onder meer veroorzaakt door pathogenen, toxines, psychische belastingen, tekorten en onbalansen kan op deze manier snel in kaart worden gebracht en geharmoniseerd. De uitgebreide set van analysemogelijkheden, therapieën en programma’s wordt voortdurend uitgebreid.

Het is interessant om te zien dat de SCIO op dit moment steeds vaker wordt gebruikt als reflectie-instrument bij coaching, loopbaanontwikkeling en outplacement.

Wat maakt de SCIO zo uitzonderlijk?
De SCIO is een interactief systeem dat continu reageert op veranderingen en therapeutische interventies. Het systeem geeft u voortdurend informatie en suggesties voor verdere behandeling én laat gelijk de effecten zien.
Ook bevat én integreert de SCIO functies van diverse andere systemen,  zoals zappers, electro-acupunctuur, enzovoort.

De holistische benadering:

  • de SCIO toont de relevante factoren én hun connecties, en benut deze vervolgens ook voor een integrale behandeling.
  • De SCIO versterkt het bewustzijn van de cliënt en kan daardoor ook uitstekend worden ingezet in het kader van coaching en ontwikkeling. 
  • De rechtstreekse connectie tussen cliënt en systeem, dus zonder biotensor of point probe.
  • De snelheid waarmee het systeem het lichaam scant (3,5 minuut)
  • Nieuwe middelen en items kunt u eenvoudig aan de onderzoeksmatrix toevoegen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor rubricering en interpretatie van gegevens
  • Eenvoudige identificatie van oorzaken en problemen via verschillende invalshoeken
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden (grafieken e.d.) (sinds begin dit jaar aangeschaft)
  • Fijnzinnige alarmfunctie die beschermt tegen overprikkeling; daardoor ook geschikt voor babies en zwakkere personen.